Az internetes kereskedelem és látogatónövelés alapja a jó domain név. A jó domain név hozza az érdeklődök legalább 30%-át. A keresőmotorok a jobb domain neveket előrébb helyezik, mivel azok relevánsak az adott témában.

Mitől jó egy domain név?

1. A Jó domain nevek rövidek! Egy jó domain név nem állhat 3-4 szó összetételéből vagy bonyolult szószerkezetekből

2. Könnyen megjegyezhető. Fontos, hogy az emberek el tudják egymásnak mondani, hogy hol és mit láttak. Így könnyen terjed a jó domain név.

3. Könnyen kimondható. Ez pusztán kommunikációs kérdés, de egyértelmű, hogy senki nem tudná kimondani az xhs23b.hu -t.

4. Releváns, jelenesetben .hu végződéssel rendelkeznek. Magyarországon a .hu a legfőbb domain név. Természetesen külföldi címek is elérhetőek, de ezekre ritkábban keresnek itthon.

5. Jól leírják a tartalmat. A kiscica.hu -n almát árulni elég nehézkes üzlet lenne, így fontos, hogy a domain név szorosan kapcsolódjon a tartalomhoz.

6. Nem tartalmaznak ékezeteket, számokat vagy kötőjeleket. Minden olyan karakter ami nem releváns problémát jelent e keresőmotoroknak és így csökkentik a potenciális látogatók számát.

Ha ilyen domaint szeretne akkor keressen minket bátran (Tel: +36-20-461-4974, E-mail: sales@domainstand.hu). Kérjük tekintse meg, nagy alapossággal összeállított domainjeink listáját, amelyek Önt is hozzásegíthetik a sikerhez.

Milyen a jó domain